Robinhood Quiz odpowiedzi

Robinhood Quiz odpowiedzi

Robinhood Crypto to duża amerykańska firma zajmująca się kryptowalutami, działająca również od niedawna na rynku polskim. Poza bonusem między 10-20€ dla nowych klientów, zarobić można jeszcze więcej za sprawą płatnych quizów. Każdy quiz Robinhood to pewna droga do zdobycia dodatkowych pieniędzy. Na ten moment dostępne są już 3 quizy Robinhood, za które łącznie zarobić można 8€.

Jeśli jeszcze nie masz tam konta, możesz “zgarnąć” pewny bonus Robinhood między 10-20€. Wystarczy depozyt w wysokości zaledwie 1€! Więcej na temat tej prostej promocji możesz przeczytać tutaj.

Spis treści

Robinhood Quiz - wymagania

Aby rozpocząć dowolny Quiz Robinhood na koncie musi zostać dokonane przynajmniej 20€ obrotu, czyli zakupu lub sprzedaży dowolnych aktyw dostępnych w aplikacji. Można to uzyskać na dwa sposoby:

  • po prostu wpłacając ponad 20€ i dokonując zakupu dowolnej kryptowaluty
  • wpłacić nawet 1€, spełnić warunki promocji Robinhood i sprzedać bonus – siłą rzeczy warunki zostaną spełnione i uprawnią do skorzystania z quizów

 

Na ten moment Robinhood przygotował dwa quizy warte odpowiednio 5€ i 1€. Zapowiada się jednak, że quizów będzie o wiele więcej i będą się systematycznie pojawiać.

Learn and Earn €5 of USDC - Robinhood Quiz nr 1

Pytanie 1: What is a stablecoin?

Odpowiedź: A crypto “pegged” to an asset

Pytanie 2: What is true about USDC?

Odpowiedź: It is accessible worldwide

Pytanie 3: When can USDC be used?

Odpowiedź: Anytime

Pytanie 4: What are two types of stablecoins?

Odpowiedź: Algorithmic and fully reserved

To wszystko! Po odpowiedzi na te 4 pytania 5€ w kryptowalucie USDC od razu zostaną dopisane do Twojego konta. Możesz je od razu sprzedać i natychmiastowo wypłacić na swoje konto.

Learn and Earn €1 of BTC - Robinhood Quiz nr 2

Pytanie 1: What makes BTC scarce?

Odpowiedź: A limit to how many can be created

Pytanie 2: What can you do with BTC?

Odpowiedź: All of the above

Pytanie 3: How many BTC will be rewarded to miners after the expected April 2024 halving?

Odpowiedź: 3.125

Pytanie 4: Roughly how often are new blocks mined on the Bitcoin blockchain?

Odpowiedź: Every 10 minutes

Pytanie 5: After April 2024, when is the next projected halving?

Odpowiedź: 2028

To wszystko! Po odpowiedzi na te 5 pytań 1€ w kryptowalucie BTC od razu zostanie dopisane do Twojego konta. Środki możesz od razu sprzedać i natychmiastowo wypłacić na swoje konto.

Learn and Earn €2 of AVAX - Robinhood Quiz nr 3

Pytanie 1: What’s Avalanche?

Odpowiedź: A scalable blockchain platform

Pytanie 2: What is AVAX?

Odpowiedź: Avalanche’s native token

Pytanie 3: What are Avalanche’s three blockchains?

Odpowiedź: C-Chain, X-Chain, and P-Chain

Pytanie 4: What’s a Subnet?

Odpowiedź: A group of validators

Pytanie 5: What’s being built on Avalanche?

Odpowiedź: Both of the above

To wszystko! Po odpowiedzi na te 5 pytań 2€ w kryptowalucie AVAX od razu zostanie dopisane do Twojego konta. Środki możesz od razu sprzedać i natychmiastowo wypłacić na swoje konto.

Podsumowanie

Quizy Robinhood mogą okazać się kolejną dużą bazą do zarabiania okazjonalnych kryptowalut. Widać, że firma ma ku temu aspiracje i to zdecydowanie jest świetna wiadomość. Nie dość, że szerzona jest dzięki temu misja edukacyjna, to jeszcze użytkownicy mogą na tym zarobić. Przyjemne łączy się z pożytecznym.

Jeśli jeszcze nie wiesz, drugą podobną aplikacją, gdzie zarobić można parędziesiąt dolarów na wypełnianiu prostych quizów jest Revolut. Przeglądaj naszą stronę regularnie i bądź zawsze na bieżąco z najnowszymi promocjami w internecie!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp
Reddit
Sprawdź popularne promocje
oraz promocje bankowe
5 5 głosów
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
2 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Informacje zwrotne w tekście
Pokaż wszystkie komentarze

Masz pytanie?

Skontaktuj się z nami

W razie jakichkolwiek pytań nie wahaj się napisać. Odpowiadamy w przeciągu 48 godzin.

Możesz też napisać do nas bezpośrednio na:
kontakt@forsawsieci.pl

lub skontaktować się poprzez naszego Facebooka